GSIS HÍPICA CAN TAIÓ PARTICIPA EN EL DIA A CAVALL Diumenge 16 de setembre de 2018

setembre 13, 2018

El Dia a Cavall és una jornada lúdico-festiva anual en la qual diferents centres eqüestres de tot Catalunya obriran les seves portes de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer al públic general el món dels cavalls i els ponis.

El Dia a Cavall se celebrarà el proper diumenge 16 de setembre en horari de 10 a 14h.

La jornada festiva té un format únic per a tots els centres però amb petites diferències per a conèixer la seva riquesa i diversitat. A les 10:00 h podreu gaudir de les passejades en poni/ cavalls gratuïtes i tallers pedagògics: les famílies tindreu l’oportunitat de descobrir i gaudir “el món del cavall” i experimentar les sensacions i el contacte amb els cavalls. Paral·lelament, els centres realitzaran diversos tallers pedagògics per endinsar-vos en aquest món tot responent curiositats: Com es comuniquen els cavalls? Què mengen? Com dormen? entre d’altres.

*Per a poder participar en aquesta activitat la majoria dels centres us demanaran que aviseu prèviament.

A les 13:30h els centres us faran petites demostracions de com es treballa conjuntament amb els cavalls i quines “coses” poden arribar a aconseguir cavalls i genets. Cada centre realitza una o diverses demostracions de les disciplines que practica. Us recomanem que consulteu els programes de cada un dels centres en funció dels vostres interessos.

En paral·lel els centres també organitzen tallers, xerrades i activitats complementàries perquè tots els membres de la família pugueu conèixer i gaudir de la jornada.

Participa en el Dia a Cavall. Vine, descobreix i emociona’t

+informació

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone