Instal·lacions

Les instal-lacions de l’hípica consten de tres pistes per treballar tècniques d’equitació, 2 aules, sala d’audiovisuals,vestidors , dutxes, serveis, camp de gespa multifuncional, rampes per pujar al cavall, cantina, guardarnès i pati de quadres.
instal-lacions

PISTES

Disposem d’una pista reglamentària de 20×40 metres, una pista verda multifuncional de 30×60 metres on es porten a terme els esdeveniments especial i concursos i una pista rodona on treballem ells cavalls; es fa volteig i una part de les activitats d’equitació terapèutica i doma natural.

pistes3 pistes_01G
IMG_0744

QUADRES

Les instal·lacions de GSIS HÍPICA CAN TAIÓ consten tanmateix de 22 quadres per acollir els cavalls en les millors condicions.

PÀDOCS

Els cavalls passen la major part del dia en semi-llibertat, podent gaudir de la companyia d’altres cavalls, gràcies a la extensa zona boscosa que pertany al castell.

quadres3 quadres-padocs_01G
padoc1

ENTORN

Camis tranquils dintre de la pròpia finca, envoltats de verds camps plens de flors a la primavera, zones boscoses, i la impressionant construcció “el Castell” fan de GSIS-HÍPICA CAN TAIÓ un lloc on practicar l’equitació ens fa sentir d’allò més bé.

entorn2 entorn_01G
entorn3

ALTRES

Disposem també d’aules, sala d’audiovisuals, guardarnès,cantina, dutxes i rampes per pujar als cavalls…

aula1 altres_restaurant_01G
aula2