Borsa de treball per a empreses del sector

GSIS Hípica Can Taió i l’Escola Barcanova, centre privat i concertat per la Generalitat de Catalunya, han posat en marxa un Programa de Qualificació Professional Inicial d’auxiliar en cura i maneig del cavall (Mosso de quadra) reconegut pel Departament d’Ensenyament.

Aquesta formació pretén cobrir les necessitats que es troben presents avui en dia en el món eqüestre. Volem posar a l’abast dels centres eqüestres i de les diferents explotacions relacionades amb aquest sector, un perfil de treballador qualificat i competent, que posseeixi els recursos suficients per afrontar les diferents tasques implícites en la cura i maneig, l ´entrenament, el benestar i la salut del cavall des del primer moment i amb professionalitat.

TENIM A LA SEVA DISPOSICIÓ UNA BORSA DE TREBALL, AMB LA QUE OFERIM DOS TIPUS DE SERVEI:

Treballador fix o temporal
Nosaltres ens ocupem de la selecció dels millors candidats segons les vostres necessitats , i el centre hípic o explotació de la seva contractació.
Treballador per a activitats puntuals
A través de la nostra empresa de serveis GSIS HIPICA , enviem a les seves instal·lacions els nostres mossos qualificats per realitzar substitucions puntuals, reforç en concursos, casals, fires o altres activitats relacionades

PER A MÉS INFORMACIÓ

Castell de Can Taió
Camí de can Gomis, s/n
08130 Santa Perpètua de Mogoda
Horari:
De 8 a 15 h.

Telèfon:

93 574 35 90
E-mail:
hipicacantaio@fbarcanova.org

imatge-borsa-de-treball